Arabisch voor Kinderen

Arabisch voor Kinderen

ICZ organiseert Arabische lessen voor kinderen in Zoetermeer. Dat doen wij inmiddels al jaren met goede resultaten. Kinderen leren lezen, schrijven. Een enorme verrijking, vooral voor kinderen met roots in Arabische landen.

Veel van de mensen in onze achterban hebben een Arabische of Marokkaanse achtergrond. Steeds meer zijn de kinderen in Nederland geboren en wordt er steeds minder arabisch gesproken thuis. Dit heeft als een van de grote nadelen dat de kinderen op bezoek bij hun ouders of grootouders niet meer op eenvoudige wijze kunnen communiceren. Dit is ook een probleem wanneer de kinderen op vakantie zijn in het vaderland van de ouders. Leeftijdgenoten kunnen daar niet met elkaar communceren waardoor niet optimaal van de vakantie wordt genoten” Mijn kind begrijpt zijn of haar grootouders niet” is een vaak gehoorde opmerking. Kinderen leren bij ICZ de beginselen van het Arabisch.

Tijden- en kosten les

De lessen worden gegeven ieder zaterdag tussen 09:00 en 15:00 uur in Oosterheem.  De lessen worden gegeven door ervaren en deskundige docenten.
 
Elk kind krijgt 2 x 2 uur les. De kosten bedragen  15 Euro per maand.

Aanmelden

Meld uw (kind) aan met ons aanmeldingsformulier. Deze kunt u met onderstaande knop downloaden naar uw computer. Na het downloaden kunt u het formulier digitaal invullen, ondertekenen en mailen naar onderwijs@stichtingicz.nl of u kunt het handmatig invullen-en opsturen naar: Stichting ICZ, Postbus 5038, 2701 GA Zoetermeer.

Voor alle vragen/opmerkingen over onze opleidingen of het aanmelden, kunt u een mail sturen naar onderwijs@stichtingicz.nl

Bouw je mee?

De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) heeft gezegd: 

“Diegene die een moskee bouwt omwille van Allah, voor hem zal Allah de Verhevene een huis bouwen in het paradijs”  – Bukhari en Muslim

Like en volg ons

Wil je op de hoogte blijven betreft de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of Twitter